Velkommen til HandiKat!

Denne blog er oprettet i marts 2007 af undertegnede. Jeg er studerende ved Aarhus Universitet, men kommer oprindeligt fra Nordjylland. Da jeg flyttede hjemmefra købte jeg min første kat, nemlig lille, døve Cuno. Det var svært for mig at finde information om døve katte; hvordan de var at leve med i hverdagen, om der var særlige hensyn at tage. Derfor besluttede jeg at oprette en hjemmeside om emnet døve katte, hvor jeg fortalte Cunos historie, for at hjælpe andre i samme situation. Nu er den side blevet til denne blog. Her håber jeg, at katteejere, der har personlig erfaring med katte og kroniske sygdomme og handicaps, har lyst til at give deres erfaring videre - til glæde for os alle sammen. Jeg har selv lagt ud med min fortælling om Cuno her nedenfor.

Hvordan skriver man et indlæg?
Hvis man gerne vil bidrage til denne lille database, kan man skrive et indlæg. Det gør man ved at klikke på Se alle bloggens indlæg enten lige her nedenunder eller nederst på siden. Så kommer der en ny side frem med alle bloggens indlæg, hvor man også kan klikke Send en kommentar. Her kan man så starte sin egen historie. Start gerne med en titel, så læsere ved, hvad dit indlæg handler om. En titel kunne fx være Min kat har allergi. Prøv i dit indlæg at tænke på, hvad du gerne selv ville have vidst om sygdommen eller handicappet, inden du fik en kat med problemet. Hvilke besværligheder er der i dagligdagen i forbindelse med kattens tilstand? Hvad koster det i medicin? Der kan være mange forskellige ting at skrive om. Du afgør, hvad der er relevant og vigtigt at vide ud fra din egen erfaring.

Jeg håber, rigtig mange vil få glæde af denne blog. Afslutningsvis vil jeg lige bemærke, at indlæg udenfor emnet vil blive slettet for overskuelighedens skyld.

Venligst
Maria

Se alle bloggens indlæg her